Nu are rost să comentăm ce s-a văzut pe teren la meciul dintre România şi Polonia! De fapt, ce nu s-a văzut la echipa noastră, care vrea să meargă la Mondial cu o rezervă de la Steaua – Toşcă, şi cu doi titulari de la Viitorul, care sunt însă prea tineri pentru războaie atât de grele, dovadă şi faptul că, la debutul lor în Europa, cu Hagi, au luat vreo 5 goluri, în Belgia.
Aşteptăm “minuni” de la căpitanul unei Naţionale, căpitan venit din deşert, unde fotbalul se joacă printre cămile, la propriu, iar dacă Dragoş Grigore este de neînlocuit, şi “arestează” banderola, chiar că avem o problemă! Problemă… valorică!
Cele mai mari probleme sunt în tribune însă! Unde lumea s-a săturat să vadă politicienii amestecându-se în strategiile fotbalistice, unde prezenţa la meciuri a anumitor spectatori este “hrănită” doar de frustrări, aruncatul cu torţe dintr-un sector în altul şi cu petarde, în teren, nefiind o dovadă că… evoluăm!
Aşadar, în partide România – Polonia, petardele au fost peste tot – în teren, la propriu şi la figurat, în tribune, mai ales la “oficială”, unde unii chiar nu înţeleg nimic, dar, îi “recomandă” partidu’, şi asta pare îndeajuns ca să duci şi Naţionala în anonimat! Şi în “mocirlă”…