Petre Apostol

Echipa de handbal feminin de la CSM Ploiești se destramă din postura de formație de cupă europeană, iar unele jucătoare deja au ajuns la alte înțelegeri pentru sezonul care va începe în această săptămână. Cea mai ilară situație este cea a extremei de lot național Aneta Pîrvuț-Udriștioiu.
După ce a petrecut întreaga vară la Ploiești, semnând în luna mai un contract cu echipa prahoveană, aceasta a revenit la Brăila, de unde plecase, și urmează să joace tot în tricoul formației HC Dunărea. Iar asta fără să evolueze într-un meci oficial pentru CSM Ploiești.
Pîrvuț-Udriștioiu deja a fost prezentată în lotul echipei brăilene la finalul săptămânii trecute, evoluând într-un meci amical cu CSU Danubius Galați.

Nicoleta Tudor, la Cisnădie

O altă jucătoare care a cochetat cu echipa națională a României și care a evoluat la CSM Ploiești, Nicoleta Tudor, a decis să părăsească formația prahoveană, iar în sezonul următor va evolua la CS Măgura Cisnădie.
Una dintre handbalistele de bază ale echipei ploieștene în sezonul precedent, Tudor, care joacă pe postul de inter stânga, a debutat deja la Cisnădie, în amicalul pierdut de formația sibiană în compania Coronei Brașov. De menționat că, pe lângă cele două jucătoare amintite, până astăzi părăsiseră echipa CSM Ploiești încă două handbaliste. Este vorba despre vicecampioana mondială din 2005 Ramona Farcău, care a ales recent-înființata formație de la Dinamo București, din eșalonul secund, și Oana Apetrei, care fusese transferată în această vară de la HC Dunărea Brăila.