Petrolul joacă astăzi, de la ora 18,00, în devans, pentru etapa a III-a din Liga A, unul dintre derbiurile primului eşalon judeţean, la Blejoi, contra echipei locale.
Un duel care şi-a consumat primul episod acum câteva săptămâni, când Petrolul pierdea la Blejoi, scor 4-3, singurul amical pre-competiţional disputat de echipa pregătită de Octavian Grigore, dar care, astăzi, cu siguranţă, va avea o altă „desfăşurare de forţe”, devansarea partidei făcându-se tocmai pentru ca jucătorii împrumutaţi de Petrolul 52 de la Petrolistul Boldeşti – Vasile Micu şi Alexandru Puchea (foto) – să poată fi folosiţi încă o etapă, înainte de a reveni la Boldeşti, dacă vor reveni… Asta pentru că se încearcă găsirea unei soluţii pentru ca măcar unul dintre cei doi să rămână la gruparea din Liga A Prahova, o decizie în acest sens urmând să se ia zilele următoare.
După succesul cu 4-0, primul pentru petrolişti în acest sezon, duelul de astăzi, cu CS Blejoi – una dintre echipele cu maximum de puncte după două runde în competiţia judeţeană – poate duce, chiar şi pentru câteva zile, echipa Petrolul pe primul loc al clasamentului. Acolo unde o vrea toată lumea!