Marian Dima

Doi prahoveni în Lotul „A”

Centralul ploieştean Adrian Illyes şi concitadinul său – asistentul Valentin Dumitru sunt cei doi arbitri prahoveni care au fost “invitaţi” la stagiul de pregătire organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor, la Cheile Grădiştei, pentru lotul prim-divizionar. Ambii, cu prezenţe sporadice în ultima perioadă în primul eşalon valoric al fotbalului românesc, speră să convingă la acest curs de perfecţionare şi evaluare, astfel încât să apară pe lista delegătilor făcute de CCA, pentru Liga I, în noul sezon.

Iancu, titular în succesul României

Naționala jucătorilor fără contract din România, cu ploieşteanul Danuţ Iancu pe teren din primul minut, a învins selecționata similară a Bulgariei cu 2-0, prin golurile marcate de Vlad Alin Bujor și Claudiu Aioanei. În partea secundă a meciului şi-a făcut apariţia pe gazon şi celălalt jucător prahovean ajuns la acţiunea din Bulgaria organizată de Sindicatul Fotbaliştilor “AFAN” – Bogdan Mihalache.
Formaţia condusă de team managerul Ciprian Mozacu va continua pregătirea centralizată şi va reintra în cantonament la Complex Mirage din Snagov, pentru returul partidei cu bulgarii, care este programat pe 7 iulie, pe stadionul din Snagov.

Au ratat Liga Campionilor

Eşecul cu FC Hermannstadt, care s-a impus la penaltiuri contra celor de la Chedra Tax – campioana judeţului nostru la mini-fotbal i-a costat pe fotbaliştii prahoveni prezenţa în Liga Campionilor, ca reprezentanţi ai României, turneul European urmând să fie găzduit de Slovenia. De remarcat că învingătoarea din Campionatul Național de Minifotbal – echipa sibiană – este condusă de fosta glorie a fotbalului sibian – Cornel Caşolţan.
Lotul folosit de Chedra TAX Doelpan Ploiești la acest turneu a fost următorul: Florian Bogdan Barbu, Alexandru Bobeică, Vladimir Butufei (foto, desemnat cel mai bun jucător al turneului), Dragoș Chelba, Sergiu Chiriță, Andrei Ciobanu, Georgian Condrea, Bogdan Dinu, Ionuț Cătălin Ionescu, Valeriu Ionescu, Ciprian Nicolae Neacșu, Ionuț Oprea, Vivian Oprea, Florian Pripu, Nicușor Rusu, Mihai Şerban, Bogdan Stoica, Mircea Trandafir.