Gratiela, mama Ioanei Condea, pprahoveanca care se află de doi ani în comă într-un spital din Germania după ce a fost bătuta cu bestialitate de un proxenet pentru că a refuzat să se prostitueze, încearcă din răsputeri să-şi vadă fiica, însă întâmpină mari probleme. Femeia nu reuşeşte să facă rost de 500 de euro, atât cât costă drumul până în Germania.
„Încearcă din răsputeri să găsească bani ca să meargă în Germania să-şi vadă fiica, este distrusă pentru că nu reuşeşte. Plânge în fiecare zi şi se roagă pentru ca Ioana să se facă bine”, au declarat cunoscuţii femeii.
Potrivit acestora, starea Ioanei este neschimbată. „Este tot în comă, nu sunt semne că şi-ar reveni, iar asta o distruge pe mama ei. Graţiela nu ştie ce să mai facă, îşi iubeşte enorm fiica, vrea să fie lângă ea. Dacă ar face rost de 500 de euro, acum s-ar urca în maşină şi ar pleca în Germania. Îi trebuie doar bani de transport, nu are nevoie de cazare, poate să doarmă în maşină aşa cum a mai făcut-o. Posibilităţile financiare sunt limitate, trebuie să aibă grijă şi de nepoţelul ei la care ţine foarte mult”, au mai spus apropiaţii femeii.
Ioana Condea afost bătută cu bestialitate de un proxenet în 2014, iar de atunci se află în comă într-un spital din Germania. Tânăra, care are un copil, se află în continuare în stare gravă, medicii fac tot posibilul să o salveze, însă tratamentul costă foarte mult, iar resursele financiare ale familiei sunt limitate.