Societatea care administra fosta divizionară secundă – Fortuna Poiana Câmpina – nu a finalizat “procedura falimentului”, cerut de creditorii acesteia – societăţile Mobilis, Centrul pentru Servicii de Radiocomunicaţii SRL şi Radu Călin – cel care practic a “inventat” acest club dispărut din peisajul competiţional acum mai bine de un an.
La un un an după ce s-a cerut intrarea în insolvenţă a Asociaţiei Fotbal Club Fortuna, Tribunalul Prahova a decis să acorde un nou termen, în aprilie, până atunci urmând să se “evalueze bunurile din averea debitoarei”. Teoretic, Asociaţia Fortuna deţine baza sportivă din Poiana Câmpina în care Radu Călin investise serios, transformând-o într-una dintre cele mai cochete la nivelul eşalonului secund, acesta fiind principalul bun de valorificat.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fostul Stadion “Poiana”, procesul cu numărul 1611/105/2015, în care “finalul” va fi închiderea societăţii care a administrat “experienţa fotbalistică efemeră” numită Fotbal Club Fortuna, având şanse mari să se termine în 2016.