Biletele rezervate suporterilor români la partida amicală pe care naţionala României o va disputa la Bologna la 17 noiembrie în compania selecţionatei Italiei costă 67 de lei, plus taxe de transport, şi pot fi achiziţionate on-line, informează site-ul oficial al FRF.
Suporterii români îşi pot procura tichetele on-line, pe site-urile www.bilete.frf.ro şi www.bilete.ro, până pe 15 noiembrie sau în limita disponibilităţii lor. Suporterii români aflaţi în străinătate pot achiziţiona biletele online, prin plata cu cardul. După plasarea comenzii, pentru intrarea în posesie a biletelor, fanii din străinătate sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa office@bilete.ro. În România, biletele vor fi livrate începând cu data de 9 noiembrie, costurile de livrare fiind de 6 lei în Bucureşti şi 9 lei în restul ţării.
Fiecare solicitant poate achiziţiona maximum patru bilete. Naţionala de fotbal a României va disputa la 17 noiembrie, de la ora 21.45, la Bologna, pe stadionul Renato Dall’Ara, un meci amical contra echipei Italiei.