Vrăjitoarele din Ploiesti, arestate pentru înselătorie, au primit aproape 70.000 de dolari de la o femeie care le-a cerut să îi ucidă soţul prin magie neagră! Misiunea vrăjitoarelor nu a fost dusă la îndeplinire, însă ele au primit uriaşa sumă.

Mai multe vrăjitoare din Ploieşti au primit suma de 68.000 de dolari de la o femeie, cu promisiunea că se vor folosi de magie neagră pentru a-i ucide soţul. Cu toate că banii au fost încasaţi, cerinţa nu a putut fi dusă la bun sfârşit, potrivit România TV.

Mai mult, femeia nu poate fi trasă la răspundere deoarce nu a făcut nimic ilegal. Vrăjitoarele se află în prezent în arest preventiv după ce au primit mii de euro de la persoane care cereau să fie ajutate cu vrăji.

Vrăjitoaele îşi şantajau şi ameninţau clienţii creduli care sperau că acestea le vor rezolva problemele grave de sănătate. Victimele au povestit anchetatorilor blestemele şocante care li se aduceau când refuzau să mai plătească.

„Fata mea va muri într-un accident sau alt eveniment şi că trebuie neapărat să-i trimit banii”, se arată în motivarea arestării.

Uneia dintre victime, vrăjitoarele i-au cerut 1.000 de euro pentru 99 de lumânări şi apă sfinţită. Pentru că a refuzat să plătească, acestea au făcut presiuni asupra victimei. I-au spus că dacă nu le va da banii până la asfinţit va rămâne surdă, mută şi paralizată.

Astfel de ameninţări au fost făcute şi către persoane care apelau la vrăjitoare, crezând că le vor rezolva problemele în dragoste.

„Vrajitoare: Nefăcând acest lucru, acel rău se va întoarce la tine… pică părul, pică sprâncenele…
Victima: – Am înţeles, păi şi cât costă aceşti nouă bănuţi?
Vrajitoare: Lucrarea vă costă 150 de euro”, apare in motivarea arestării.

Cinci dintre vrăjitoare au ajuns în arest preventiv. Din casele lor, oamenii legii au ridicat aproximativ 25.000 de euro, 20 de telefoane şi peste 40 de carduri bancare.