După ce a pierdut sponsori importanţi odată cu declararea insolvenţei – Opel şi Bergenbier renunţând la contractele cu Petrolul – echipa ploieşteană a primit şi o veste bună, grupul Alexandrion semnând continuarea parteneriatului scadent la finalul acestui sezon. Clubul prahovean a anunţat, prin vocea directorului executiv Andi Crângu, că noul contract se va întinde până în vara anului viitor.
„Este un pas mare făcut înainte de clubul nostru în tentativa de a ieşi din situaţia dificilă în care se află acum. Nu vă pot spune suma de bani pe care Alexandrion o va da, sunt informaţii confidenţiale, dar vă asigur că este vorba de o sumă care să asigure noi obiective de performanţă”, a declarat oficialul Petrolului, Andi Crângu, foarte interesant fiind „planul” expus de reprezentantul firmei Nawaf Salameh.
Chiar dacă este împotriva „insolvenţei”, Salameh a decis să ajute Petrolul, „pentru menţinerea tradiţiei fotbalistice”, acesta având şi o variantă proprie de susţinere a echipei, pentru a se face performanţă. „Cluburile de tradiţie nu ar trebui să fie deţinute de o singură persoană, să depindă de aceasta, pentru că există riscul ca aceasta să vadă în fotbal o afacere. Eu văd o asociere de 10 firme, să spunem, care să asigure bugetul, să ia decizii pentru a creşte popularitatea şi prestigiul clubului, şi, implicit, al celor care investesc”! – a spus Nawaf.

Doar Geraldo dă emoţii

În perspectiva meciului de mâine, din semifinalele Cupei României, antrenorul Mircea Rednic are o singură problemă de lot, importantă, Geraldo Alves nefiind refăcut după accidentarea din meciul cu CFR. „Sunt şanse 20% să joace” – a spus Rednic, care este decis să-l titularizeze pe Teixeira, după „episodul” întâlnirii acestuia cu Gigi Becali, într-un mall, acum câteva zile. „Am discutat cu el, a fost totul întâmplător. Şi eu mă duceam să-l salut pe Gigi, aşa e corect, doar că eu nu mă aşezam şi la masa lui” – a spus tehnicianul „lupilor”.
Rednic are motive de linişte şi în ofensivă, unde „Tchite şi Tamuz pot juca, aşa că avem atac”, dar şi în linia de mijlocaşi, unde De Lucas va putea fi şi el folosit din primul minut. „Steaua are un uşor avantaj, după acel 1-1 din tur, dar am încredere că putem să ne calificăm”, a spus Rednic.