Cerul va avea înnorări, sâmbătă, şi vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare la munte, mixte în nord-vest şi centru. Duminică va fi vreme mohorâtă, iar temperaturile continuă să scadă, mai ales în sudul şi în estul ţării. Luni va fi cer acoperit de nori si inca asteptam precipitaţii, în general slabe cantitativ, ploi în sud-estul ţării, ninsori local la munte şi în nord-vest şi precipitaţii mixte, izolat, în restul teritoriului.

Sambata, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această dată, deşi valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă în regiunile intracarpatice. Cerul va avea înnorări şi vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare la munte, mixte în nord-vest şi centru, iar în Dobrogea şi jumătatea estică a Munteniei, ploile de cod galben ce vor fi maturat deja sudul tarii, inca sunt de interes pana spre amiaza. In noaptea urmatoare un nou val de ploi acopera jumătatea de sud a ţării si vorbim despre mai mult de 20-20 l/mp. La munte va mai ninge, cu precădere în Munţii Banatului, in Carpaţii Meridionali şi cei de Curbură. Vântul va avea intensificări în zonele de munte şi în sud-estul teritoriului, iar temporar şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2-3 grade în Maramureş şi în estul Transilvaniei şi 13-14 grade în Lunca Dunării şi în Dobrogea.

Duminica va fi vreme mohorata, iar temperaturile continua sa scada, mai ales în sudul şi în estul ţării. Astfel, maximele vor fi cuprinse între un grad în estul Transilvaniei şi 10 grade în sudul Dobrogei. Temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, predominant sub formă de ploaie în sud şi mixte în rest, iar la munte va mai ninge. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de polei, iar vantul inca va mai avea intensificări în Dobrogea, Muntenia, Moldova şi pe crestele montane.

Luni va fi cer acoperit de nori si inca asteptam precipitaţii, în general slabe cantitativ, ploi în sud-estul ţării, ninsori local la munte şi în nord-vest şi precipitaţii mixte, izolat, în restul teritoriului. Vor fi condiţii de polei, iar vantul sufla mai alert in zona montană şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele normale la început de februarie, vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade.