Primul și cel mai important lucru care trebuie spus despre produsele resigilate este că acestea sunt 100% funcționale, scrie playtech.ro. Din acest punct de vedere, nu trebuie să vă faceți griji niciodată. Sunt, practic, produse noi care au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin. Acestea au fost, deci, testate.

În ceea ce privește accesoriile și documentația din interior, găsim mai multe abordări pe internet. Pe de o parte, cei de la F64 menționează foarte clar că acestea au toate accesoriile furnizate de către producător. Pe de altă parte, eMAG specifică posibilitatea ca unele elemente din pachet să lipsească și vă încurajează să raportați imediat orice astfel de situație.

În ceea ce privește utilizarea, orice defect, indiferent de cât de mic este, va fi menționat în descrierea produsului. Zgârieturi și orice alte urme de utilizare vor fi menționate, așa că veți știi de la început ce achiziționați. În momentul acesta puteți găsi numeroase produse resigilate care merită, iar noi vă vom prezenta câteva de la trei dintre cele mai mari magazine online.