Distrigaz Sud Reţele aduce precizări privind sistatea alimentării cu gaze naturale în localitatea Breaza, judeţul Prahova, în intervalul 21 decembrie, ora 22.00 – 22 decembrie, ora 17.00.
O alunecare de teren a afectat conducta de transport a gazelor naturale aflată în exploatarea şi întreţinerea societăţii Transgaz S.A. Mediaş, ceea ce a impus sistarea alimentării cu gaze naturale a staţiei de reglare-măsurare care alimentează localitatea Breaza.
Pentru a permite remedierea acestei avarii s-a sistat temporar alimentarea cu gaze naturale tuturor clienţilor casnici şi industriali din localitatea Breaza.
Estimăm că reluarea alimentării cu gaze naturale se va face în cursul zilei de astăzi, 22 decembrie, începând cu ora 17.00.

Ne cerem scuze clienţilor pentru inconvenientele create de această intrerupere a alimentării cu gaze naturale.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.
În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la prefix local + 928.