Marian Dima

În Liga a III-a, astăzi, formaţia care evoluează pe stadionul din cartierul de Vest a Ploieştiului, Astra 2, primeşte vizita uneia dintre grupările cu pretenţii din seria a III-a, CS Afumaţi. Cu şase puncte în clasament, după ce au obţinut prima victorie pe teren propriu, cu CS Podari, juniorii pregătiţi de Bucurel Dârman vor avea o misiune dificilă, oaspeţii având obiectivul declarat de a promova, într-o serie condusă, suprinzător, de Urban Titu, în care favoritele – Chindia şi Afumaţi – au evoluat sub aşteptări.
Partida de pe stadionul „Astra” începe la ora 15,00 şi va fi arbitrată de sibianul Cristian Vieru, ajutat de Cristian Pătraşcu şi Amedeo Stanciu (ambii, din Craiova) . Observatorii partidei sunt Daniel Burloiu (Galaţi) şi Constantin Badea (Târgovişte).

Bornescu câştigă „runda 1” în litigiul cu Petrolul

Fostul portar al Petrolului – Mircea Bornescu – a apelat la Camera Naţională pentru Soluţionare a Litigiilor, din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, pentru a-şi recupera sumele restante de la clubul ploieştean. Bornescu se judecă pentru o parte din bonusurile de performanţă din sezonul în care s-a câştigat Cupa României, comisia admiţând „în parte” cererea actualului goalkeeper de la Rapid. Petrolul are dreptul să facă recurs la această decizie, în termen de cinci zile.

Cupa Toamnei la Sala „Doroftei”

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, la Sala „Doroftei” are loc un turneu de fotbal organizat de Asociaţia Naţională a Surzilor din România, filiala Ploieşti. Sub egida „Cupei Toamnei”, două echipe din Prahova şi câte una din Bucureşti, Iaşi, Constanţa şi Buzău, formate din membrii ai acestei asociaţii, se vor întrece pentru trofeul competiţiei, organizatorii sperând să atragă alături de ei şi sprijin din partea unor structuri locale, clubul Petrolul primind o solicitare în acest sens pentru a pune la dispoziţie câteva materiale promoţionale.