Durere fără margini şi lacrimi de suferinţă în familiile celor cinci oameni care au pierit în accidentul provocat de
sinucigaşul de pe DN1. Trupurile victimelor au fost aduse luni noaptea acasă, iar rudele şi prietenii se pregătesc de înmormântare, informează România TV.

Bărbaul de 44 de ani care se afla pe scaunul din dreapta şi băieţelul lui de 11 ani au fost duşi acasă, la Câmpina. Şoferul maşinii victimelor a fost depus şi el în cursul nopţii la capela cimitirului din Câmpina, iar cele două femei care au murit în cumplitul accident au fost duse în localitatea prahoveană Proviţa de Jos.

Specialiştii au muncit mai bine de nouă ore pentru a reconstrui trupurile victimelor.

„Au fost lucrurile foarte complicate. Traumatismele erau absolut peste tot. Corpul copilului de 11 ani a fost cel mai afectat. Craniul era în foarte multe fragmente”, a declarat Sebastian Cocoş, administrator pompe funebre.

Accidentul care a avut loc sâmbătă seară, pe DN 1 şi în urma căruia şase persoane şi-au pierdut viaţa a fost provocat de un tânăr care a vrut să se sinucidă, susţin surse din cadrul anchetei, ipoteza bazându-se pe un mesaj postat de acesta pe o reţea de socializare.

Cele cinci victime ale accidentului produs de şoferul bucureştean sunt un bărbat de 44 de ani, fiul acestuia de 11 ani, femeia cu care bărbatul urma să se căsătorească şi fiica acesteia, în vârstă de 19 ani, precum şi un al bărbat, prieten al acestora. Accidentul a avut loc sâmbătă seara, pe Drumul Naţional 1, în dreptul Bisericii Călătorului, între Ploieşti şi Câmpina.