Cristi Damian, Marian Dima

Etapa finală a Cupa României la minifotbal s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute la Sibiu, competiție la care a luat parte și o echipă din județul Prahova – Chedra Vigo. Inițial, la întrecerea din Ardeal ar fi trebuit să participe și echipa Vesteam, dar gruparea ploieșteană nu s-a sinchisit să anunțe că renunță la competiție, iar organizatorii nu au mai avut cum să invite o altă grupare.
Revenind la echipa Chedra Vigo, trebuie să spunem că gruparea ploieșteană nu a reușit să depășească faza grupelor, terminând pe locul secund în serie, după formația Experții 2000 Rm. Vâlcea. Înfrângerea cu echipa olteană a fost decisivă pentru Chedra, 2-1, care deși a câștigat la scor celelalte dispute – 9-1 cu Lyon Galați și 7-2 Smiley Otopeni -, nu a fost suficient să aducă promovarea în etapa următoare a întrecerii. Se poate spune că formația Chedra Vigo și-a vândut scump pielea la turneul de la Sibiu, cu puțină atenție s-ar fi clasat mai sus în clasament.
Lotul echipei prahovene la turneul din urbea ardeleană a fost următorul: Costin Olteanu, Cătălin Ionescu, George Oprea, Ionuț Oprea, Cornel Zaharia, Sergiu Chiriță, Andrei Rusu, Vladimir Butufei, Dragoș Chelba, Vlăduț Badea. Antrenor: Aurel Chelba.

Ultima repetiție pentru Ploiești 2010

Vineri seară, campioana Ligii de Minifotbal Prahova – gruparea Ploieşti 2010 (în foto) – a susţinut un meci amical, la Sala Sporturilor, contra omologilor din judeţul Buzău – echipa Fortuna Friends Buzău. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2, pentru ploieşteni marcând doi fotbalişti de la Astra 2 Ciorani, Valeriu Aristan şi Gheorghe Bărăgan. Ambele echipe se pregătesc pentru turneul final al întrecerii naţionale de minifotbal, care se va desfășura la Roman și va începe joi, 3 iulie. Echipa prahoveană va pleca miercuri după-amiază în Moldova, turneul anunţându-se unul deosebit de puternic.
Trupa condusă de Dan Tănase și antrenată de Dragoș Mihalache a fost repartizată în grupa A, alături de TCE 3 Brazi Roman, Phoenix Hunedoara, Mavros Arad și Deep Serv Focșani. Pentru faza următoare a competiției se califică primele două echipe din cele patru serii, ultimul act al întrecerii desfășurate în orașul moldovean fiind programat duminică, 6 iulie.