Ploiești Shopping City își așteaptă vizitatorii începând de astăzi, 16 aprilie și până pe 19 aprilie la Târgul de Bunătăți Tradiționale cu produse pentru Paște, precum preparate din carne, dulciuri, dar și obiecte de artizanat specifice Sărbătorilor Pascale. În plus, copiii sunt așteptați în continuare la Fabrica de Ciocolată, iar părinții pot participa la Tombola cu premii instant.
Comercianții veniți din țară vor aduce la Ploiești Shopping City produse tradiționale pentru Paște, precum preparate din carne de miel, pastramă de oaie, brânzeturi, ouă, vin sau dulciuri. Din oferta acestora, nu vor lipsi nici pasca cu brânză și stafide, cozonacii, kurtos, halvaua sau ciocolată de casă.
În plus, vizitatorii vor găsi în cadrul târgului și obiecte de artizanat lucrate de artiști special pentru Sărbătorile de Paște. Cei care își doresc să facă un cadou celor dragi sau care vor să decoreze masa de diminică cu decorațiuni specifice pot găsi aici diverse obiecte de artă decorate manual, ouă din fetru sau din lemn.