Primăria Municipiului Ploieşti informează că Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Ploieşti (SPCLEP Ploieşti) va avea un program special cu publicul, în perioada 28-31 martie a.c., având în vedere că instituţia respectivă se va muta într-un sediu nou, respectiv în imobilul din Bulevardul Independenţei nr. 10.

Astfel, în intervalul amintit anterior, programul cu publicul va fi întrerupt pentru eliberarea certificatelor de stare civilă şi a cărţilor de identitate.

Cetăţenii programaţi pentru ridicarea cărţilor de identitate în zilele de 27,28 şi 31 martie a.c. se pot prezenta pentru a intra în posesia acestor documente, miercuri, 26 martie a.c., la sediul Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei din Şoseaua Vestului nr. 19.

Serviciul de Stare Civilă va lucra doar pentru înregistrarea actelor de deces, la sediul din Bulevardul Republicii nr. 2, Palatul Administrativ, intrarea G, în intervalul orar 09:00 – 12:00, pentru zilele de vineri şi sâmbătă, respectiv între orele 09.00-14.00 pentru ziua de luni, 31 martie a.c..

Căsătoriile se vor oficia conform programărilor şi vor avea loc în Sala Europa din Palatul Administrativ .