In frunte cu căpitanul Cătălin Burlacu, campionii de la CSU Asesoft s-au deplasat, sâmbătă, aproape în efectiv complet la Winmarkt Ploieşti pentru a le face, de 1 Martie, o supriză reprezentantelor sexului frumos. Jucatorii lui Vladimir Arnautovic au dăruit flori si le-au urat “O primavara frumoasă” tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit în centrul comercial. Baschetbaliştii ploieşteni au promis că se vor întoarce la Winmarkt Ploieşti pe data de 8 Martie, pentru a repeta acţiunea.
„Ancuţa” aduce culoare la jocurile campioanei

Compania de Teatru “Ancuţa”, din Ploieşti, va avea un rol activ în mijlocul familiei CSU Asesoft. La meciul de aseară, împotriva lui CSM Oradea, clovnii companiei, i-au aşteptat, în Sala Olimpia, pe cei mai mici dintre suporterii campioanei pentru a-i picta pe faţă în culorile echipei favorite şi a le oferi baloane, la preţuri modice. Campania se va desfăşura până la finalul sezonului, la fiecare joc disputat de ploieşteni pe teren propriu, aceasta reprezentând un prim pas spre dezvoltarea unei galerii formate din copii şi juniori ai clubului, care să însoţească echipa mare în toată ţara.
De asemenea, în scurt timp, în incinta Sălii Olimpia va fi deschis un stand Superbet, unde toţi spectatorii vor putea paria live, pe evenimente aflate în desfăşurare.
Bogdan Chitic