Tricolorul LMV Ploieşti-Ştiinţa Bacău, astăzi, ora 14.00, CN „Mihai Viteazul” Ploieşti

După ce au fost nevoiţi să rămână până luni la Constanţa, din cauza drumurilor blocate, în urma meciului disputat, sâmbătă, cu Tomis, jucătorii formaţiei de volei Tricolorul LMV Ploieşti vor să revină acasă cu un succes, întâlnind, pe teren propriu, pe Ştiinţa Bacău.
Echipa ploieşteană a pierdut al doilea meci din actuala ediţie de campionat în runda precedentă (primul din deplasare), cu Tomis Constanţa, formaţie la care au evoluat şi doi jucători de la campioana ţării, întrerupând seria de trei victorii a grupării antrenate de Marian Anton.
Cu întreg efectivul apt de joc, Tricolorul LMV nu se gândeşte decât la victorie în acest meci, cu toate că gruparea moldoveană va opune, cu siguranţă, rezistenţă. Nici meciul direct din tur nu a fost uşor, chiar dacă gruparea ploieşteană s-a impus în patru seturi, scorul fiind 17-25, 26-24, 25-22, 30-28.
În clasament, ploieştenii ocupă locul al doilea, cu 27 de puncte, fiind la şase puncte de Steaua Bucureşti şi având şapte puncte avans faţă de Tomis Constanţa, dar cu un meci mai puţin faţă de cele două formaţii.
Ştiinţa Bacău se situează pe poziţia a şasea, cu 16 puncte, înregistrând patru victorii şi opt înfrângeri (dintre care patru în cinci seturi).
Petre APOSTOL