CSM Câmpina – Astra 2 Ciorani 3-1 (1-0)

CSM: Bica – C. Dumitrescu, Răvoiu, V. Sandu, Nincă – Puchea – N. Popescu, Ilioiu, Dobrinoiu – A. Ilie, Nae. Au mai jucat: M. Tudor, Ţânţaru, Burloiu, Bencea, Damaschin, G. Costin, S. Dumitreascu, C. Mihăiţă, M. Jipa. Antrenor: Daniel Chirţă.
Astra 2: A. Catană – R. Catană, Neagu, V. Iordache, Zecheru – Bărăgan – L. Dumitru, Munteanu, Samba, Petculescu – A. Ciobanu. Au mai jucat: Chişi, A. Alexandru, Aristan, Butufei, Petrescu. Antrenor: Valeriu Aristan

CSM Câmpina şi Astra 2 Ciorani s-au întâlnit ieri, de la ora 13,00, pe sinteticul de la Izvorani, într-un amical care se poate spune că şi-a atins scopul – cele două grupări angajându-se cu destulă ambiţie în meci. A fost un duel aprig, fără menajamente, cel care a simţit cel mai mult acest lucru fiind Decebal Nae – acesta alegându-se cu o uşoară comoţie, după ce s-a dat “cap în cap” cu Ionuţ Neagu.
Dobrinoiu a deschis scorul, după o centrare de pe dreapta a lui Nini Popescu, scorul la pauză fiind cel stabilit în min. 15, 1-0 pentru elevii lui Daniel Chiriţă.
Astra 2 a “echilibrat” partida, jucând mult mai bine după pauză, însă cei care au marcat au fost tot cei din Liga a III-a, prin Adrian Ilie, juniorul împrumutat de Petrolul reluând din marginea careului mare centrarea lui Claudiu Dumitrescu, profitând şi de lipsa oricărei opoziţii adverse, astfel că a avut timp să preia, apoi să şuteze în dreapta lui Catană. Chişi a irosit o mare ocazie, din postură de “unu la unu” cu Bica, juniorul Astrei încercând o pasă către Ciobanu, în centru, în locul unui şut, apoi Ciobanu a redus diferenţa, după ce a scăpat singur cu Bica (min. 70, după ce a interceptat o minge trimisă neglijent de Dobrinoiu). Acelaşi Ciobanu a fost la “câţiva centimetri” de restabilirea egalităţii, Bica respingând cu piciorul reluarea sa din 6 metri, pentru ca scorul final să fie stabilit de Gabriel Costin, în min. 88, din poziţie suspectă de offside.
Jipa – ultimul venit la CSM

La CSM Câmpina, în meciul de ieri a debutat şi atacantul Mihai Damaschin, care a fost introdus pe teren în repriza secundă. Noutatea a constituit-o apariţia unui alt atacant “în probe”, Michel Jipa – fost junior la Conpet Ploieşti, care în tur a evoluat pentru divizionara C din Clinceni.
Pentru CSM, următorul meci amical va fi mâine, cu CS Ştefăneşti, începând cu ora 13,00.
Victor Roşca dă examen de observator
Fostul tehnician al celor de la CSM Câmpina – Victor Roşca – se află între cei 41 de candidaţi “aprobaţi” să participe la examenul privind dobândirea calităţii de observator la Liga I! Roşca – fost jucător şi antrenor de Liga I, va încerca să prindă unul dintre cele 20 de locuri disponibile. La concurs se va prezenta un singur prahovean get-beget, fostul oficial al Petrolului – Eduard Alexandru, fiul lui Vali Alexandru (consilierul personal al preşedintelui LPF – Gino Iorgulescu).

Marian DIMA, Marcel MARIN