Marioara Murărescu a murit in aceasta dimineaţa. Marioara Murarescu a petrecut Sărbătorile de Iarnă tot în spital, dar nu a mai avut putere să răspundă zecilor de apeluri şi de mesaje de bine pe care le-a primit.

Marioara Murărescu (66 de ani) s-a luptat de peste şase luni cu necruţătoarea maladie, dar şi cu depresia.

Marioara Murărescu: „În limbă mai au să mă mai înţepe, că în rest…”

Episoadele de chimioterapie la care a fost supusă în ultimii ani au traumatizat-o pe Marioara Murărescu, susţin artiştii apropiaţi realizatoarei TV. „Am vorbit recent cu dânsa şi mi-a frânt inima… Mi-a spus: «În limbă mai au să mă înţepe, că în rest m-au înţepat peste tot». Mi-am dat seama că nu mai suporta tratamentul din spital. Acum, mi-a spus că urmează o terapie mai blândă şi că aşteaptă să vadă dacă dă rezultate”, a mărturisit recent un interpret de folclor, vechi colaborator al „Tezaurului folcloric”.

MARIOARA MURĂRESCU ERA internată, din 9 august, la Spitalul Elias din Capitală, pentru continuarea îngrijirilor medicale.

MARIOARA MURĂRESCU a fost internată în iunie la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală, potrivit Romania TV.