Timp de două săptămâni, la baza sportivă „Kiru Sport” de la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti, jucătorii echipei de Liga a III-a CSM Câmpina s-au aflat în perioada de semicantonament, mai exact au fost supuşi la două şedinţe de pregătire zilnice de către tehnicianul Daniel Chiriţă. Prima era destinată lucrului cu mingea şi s-a desfăşurat pe terenul de fotbal de sală, iar după ce a venit zăpada pe parchetul sălii „Olimpia”. În cel de-al doilea antrenament al zilei, jucătorii câmpineni au fost supuşi la o serie de alergări fizice, programate pe pista de tartan aflată în parcul de la Sala Sporturilor. „A fost o perioadă mai grea, dar băieţii au răspuns bine la antrenamente. Fără această perioadă nu se poate şi jucătorii mei au înţeles acest aspect”, ne-a declarat, ieri, antrenorul Daniel Chiriţă.
În această perioadă, trupa câmpineană a testat mai mulţi jucători, iar trei dintre ei au semnat, deja, contracte cu CSM. Astfel, au fost aduşi la echipă fundaşul central Iulian Răvoiu, mijlocaşul de bandă Sică Dumitrescu şi atacantul Mihai Damaschin. În cazul celui din urmă sportiv menţionat, conducerea clubului s-a înţeles în cursul zilei de ieri. „Sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie şi de achiziţiile efectuate. Răvoiu şi Damaschin sunt doi jucători cu experienţă, care ne vor ajuta foarte mult, dar sunt în urmă cu pregătirea fizică. Însă, până la ora primului meci oficial al anului vor fi, cu siguranţă, la parametri corespunzători”, a mai adăugat Chiru. Acelaşi interlocutor a mai adăugat că îşi mai doreşte să aducă la echipă un mijlocaş central, iar cu acest jucător ar avea lotul complet pentru retur.
În altă ordine de idei, conducătorii formaţiei CSM Câmpina se vor afla astăzi la sediul Federaţiei Române de Fotbal, pentru aplicarea vizelor pe carnetele de legitimare.

Astăzi, amical cu Viitorul Axintele

De la startul pregătirilor de iarnă, echipa CSM Câmpina a disputat trei jocuri de verificare, toate în compania unor adversari de eşalon inferior. În primele două jocuri au întâlnit grupări de Liga A, şi anume CS Blejoi (scor: 1-0) şi CS Păuleşti (2-1), iar în ultimul test s-au duelat cu republicanii echipei AFC Astra, pe care i-au învins cu 6-1. În schimb, astăzi, elevii lui Chiriţă vor juca împotriva colegei de eşalon, nu şi de serie, Viitorul Axintele, partida fiind programată a se desfăşura pe terenul sintetic de la Complexul Olimpic de la Izvorani, de la ora 12.00. Apoi, duminică, de la orele 13,00, elevii lui Daniel Chiriţă vor reveni pe „sinteticul” ilfovean, pentru a da piept cu Astra 2 Ciorani.
Până la debutul în jocurilor oficiale, CSM Câmpina şi-a antamat următoarele jocuri amicale: pe 4 februarie cu CS Ştefăneşti, pe 8 februarie cu Conpet Ploieşti, pe 13 februarie cu Unirea Slobozia şi pe 22 februarie cu Unirea Tărlungeni. Însă, programul acestor jocuri poate suferi modificări, în funcţie de starea vremii.
Cristi DAMIAN

Lungu a semnat cu Urban Titu

Fostul fundaş central al echipei, Alexandru Lungu, disponibilizat la finele anului trecut de fostul tehnician al echipei, Valentin Sinescu, şi-a găsit, zilele trecute, un nou angajament. El a semnat un contract cu colega de serie şi eşalon a câmpinenilor – Urban Titu – pentru un an şi jumătate. La echipa dâmboviţeană şi-au „încercat norocul” şi Adrian Stăncescu şi Csaba Borbely, jucători care au îmbrăcat, în trecut, tricoul formaţiei AFC Fortuna Poiana Câmpina, dar aceştia nu s-au înţeles cu echipa din Titu.