AFC Fortuna Poiana Câmpina – Atletic Bradu5-1 (2-0)

Stadion: „Fortuna”, Poiana Câmpina. Spectatori: circa 300. Au marcat: Crosman (9), V. Munteanu (15), Vişan (54), M. Marin (67), Antohi (89)/ Popa (52).
Fortuna: Hintaşcu (75 Stroescu) – Petean, M. Marin (cpt), B. Şandru, C. Gheorghe – Crosman, M. Ferreira (29 Mureşan) – Antohi, Crăciun (67 Stăncescu), V. Munteanu – Vişan (62 Bereşoae). Antrenor: Florin Stăncioiu.
Atletic: Ene (34 Fl. Cristina) – Popa, Şerban, Velianu (cpt) (57 Ristea), A. Tănase – B. Puiu (46 Cârstea) (62 Soare), Căldăraru, Paraschivescu, Jenaru – Rădescu, Păvăluţă. Antrenor: Alexandru Popovici.
Avertismente: -/Căldăraru (41), Şerban (75).
Arbitri: Marius Baston (Bucureşti) – Silviu Brânduşa (Călăraşi) şi Marius Constantin (Bucureşti). Observatori: Ion Negoescu (Târgovişte) – pentru arbitri; Aurel Ionescu (Bucureşti) – pentru joc.
Jucătorul meciului: Crossman

În primul joc al returului, disputat la finele săptămânii trecute, jucătorii echipei AFC Fortuna Poiana Câmpina nu au avut milă de argeşenii de la Atletic Bradu, cărora le-au administrat un sec 5-1. Cu acest prilej au răzbunat eşecul din meciul tur, când adversarii de vineri s-au impus la limită, 2-1. Revenind la ultima partida dintre echipele menţionate anterior, trebuie să spunem că încă din minutul 15 elevii lui Florin Stăncioiu conduceau cu scorul de 2-0, graţie reuşitelor semnate de Crosman (minutul 9 – reluare de la 20 de metri, la colţul lung) şi V. Munteanu (15 – şut din lovitură liberă, de la 22 de metri). La acest scor, prahovenii s-au relaxat şi până la pauză nu au mai marcat, astfel că s-a intrat la cabine cu rezultatul stabilit în primul sfert de oră. După doar şapte minute de la startul actului secund, oaspetele Popa a redus din handicap, pentru ca prahoveanul Vişan să refacă diferenţa de două goluri în minutul 54, cu o reluare din interiorul suprafeţei de pedeapsă, golul său fiind cel mai frumos al partidei. Scorul a luat proporţii în minutul 67, atunci când fundaşul central M. Marin a făcut ca tabela să arate 4-1, cu o lovitură de cap sub transversală, aşa cum izbutise şi în deplasarea de la Făgăraş, cu deja defuncta Civitas. Ultima reuşită a întâlnirii a aparţinut atacantului Antohi, cu un şut din interiorului careului mare, 5-1, golul din finalul meciului consfinţind şi scorul final al primei runde din partea a doua a sezonului regulat, retur în care Fortuna încearcă să revină cu şanse reale în „calculele promovării”.
În etapa de la finele săptămânii în curs, AFC Fortuna Poiana Câmpina se va deplasa la Titu, pentru jocul cu Urban, dar înainte de această întâlnire tehnicianul Stăncioiu le-a programat elevilor săi un joc şcoală. Mai exact miercuri după amiază, echipierii Fortunei vor primi replica jucătorilor formaţiei de Liga A – AFC Băneşti Urleta.
Cristi DAMIAN