Dupa ce antrenorul Eduard Iordanescu a ales sa nu mai continue la gruparea de Liga a III-a Fortuna Brazi, conducerea prahovenilor a gasit un inlocuitor pentru acesta. Astfel, de primul antrenament al formatiei – programat astazi de la ora 17.00, pe stadionul “Chimia”- se va ocupa Stelian Gherman, tehnicianul in varsta de 47 de ani fiind fost jucator al gruparii de Liga I “U” Cluj. Si pentru campionatul urmator, de pregatirea portarilor se va ocupa tot Bogdan Parvu, iar completarea staff-ului tehnic al echipei care are ca obiectiv promovarea in esalonul secund se va face in perioada imediat urmatoare.

Vispestiul nu a trecut de grupe

Din pacate, echipa campioana a judetului Prahova la minifotbal, AS Vispesti 2010 Ploiesti, nu a reusit sa treaca de faza grupelor la turneul final, competitie desfasurata si incheiata la finele saptamanii trecute la Hunedoara. Elevii antrenorului Octavian Costache au castigat doua jocuri din cele patru programate, bilantul fiindu-le insuficient sa se califice in optimile de finala. Ploiestenii s-au impus in disputele cu Old School Arad (scor: 3-0) si MAV Glissando Timisoara (3-2), fiind invinsi in jocurile cu Smart Baia Mare (0-2) si ABC United Bucuresti (1-5). In urma acestor rezulte, echipa condusa de Valeriu Nicoara s-a clasat pe locul al treilea in grupa D, cu sase puncte acumulate.

„Pompilica” va pregati pe Unirea Lipanesti

De saptamana trecuta, de pregatirea echipei de Liga B Unirea Tricolor Lipanesti se ocupa fostul jucator de Liga I, Pompiliu Stoica. Fundas de banda stanga, “Pompilica” a strans peste 250 de meciuri in primul esalon, la formatii precum Petrolul, Astra, Steaua sau Gloria Buzau, avand, totodata, si opt prezente sub tricolor. El a evoluat si in campionatul Rusiei, mai exact la FC Moscova sau Tom Tomsk, dar si in Cipru, la gruparea Alki Larnaca FC. La noua sa echipa va continua munca inceputa la Bogdan Onut (plecat de curand in San Francisco) si, dupa cum il stim pe fostul jucator “gazar”, obiectivul sau este promovarea in esalonul de elita judetean.

ACSM Campina se reuneste la Ploiesti

Echipa care a castigat ultimul sezon de Liga A si care ulterior a promovat in Liga a III-a, am numit aici gruparea CSM Campina, se va reuni in cursul zilei de astazi, la ora 17.00. Din viitorul sezon, formatia antrenata de Valentin Sinescu va continua activitatea sub titulatura ACSM Campina si va fi sustinuta si de Primaria si Consiliul Local din Campina. Interesant este faptul ca echipa din cel de-al doilea municipiu al judetului se va reuni la Ploiesti, mai exact pe terenul de la Sala Sporturilor. Dupa ce jucatorii George Bridinel si Alexandru Puchea au decis sa nu mai continue si in viitorul sezon de Liga a III-a, alegand echipa Petrolistul Boldesti, din cate se pare nici fundasul central Nistor nu va evolua pentru campineni, urmand sa fie imprumutat. La capitolul achizitii poate fi mentionata prezenta fundasilor Mihai Tudor si Ionut Filip.
Grupaj realizat de Cristi DAMIAN