Accident rutier pe Centura de Nord a Ploiestiului. 4 autoturisme sunt implicate, iar 4 persoane sunt ranite. Traficul este blocat.
UPDATE: Două persoane au fost rănite grav şi alte opt au suferit răni uşoare, într-un accident produs, sâmbătă, pe centura de nord a municipiului Ploieşti, în accident fiind implicate cinci autovehicule, între care patru autoturisme şi o autoutilitară.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism Ford a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de o autoutilitară.

La rândul său, autoutilitara a fost proiectată pe celălalt sens de mers, de pe care derapase autoturismul Ford, unde s-a ciocnit cu alte trei maşini. În primă fază, martorii au anunţat că patru persoane au fost rănite, însă în urma intervenţiei echipajelor SMURD şi ale ambulanţei doar doi răniţi au fost transportaţi la spital.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat că în afară de cei doi răniţi transportaţi la spital alte opt persoane au primit asistenţă medicală la locul accidentului, fără a fi nevoie ca cei opt să fie duşi la spital.