Echipa masculina de handbal a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti a suferit cea de-a patra infrangere consecutiva din Liga Nationala. Formatia ploiesteana a pierdut meciul contand pentru etapa a 7-a a Ligii Nationale de handbal, disputat pe teren propriu, in Sala Polivalenta din Plopeni, cu Potaissa Turda. Ploiestenii nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, ratand nenumarate ocazii de a marca, asa cum s-a intamplat, de altfel, si in partidele anterioare.

Despre meci, antrenorul Lucian Nicolae a declarat: „A fost o risipa de pase si de situatii pe care nici daca le regizam nu cred ca ar fi iesit asa. Nu-mi explic ce s-a intamplat cu jucatorii, mai ales ca am pregatit temeinic acest meci, in aceasta saptamana. Am ratat foarte mult pentru o echipa care evolueaza la acest nivel”.

CSM Ploiesti: Adrian Dumitru, Marian Dumitru – Gabriel Ghizdavescu 5, Narcis Zamfir 3, Ionut Sarbu 3, Marian Dutu 2, Bogdan Botezatu 1, Alexandru Dimache 1, Tiberiu Constantinescu 1, Mihai Ghizdavescu, Ionut Roua, Alexandru Ene.