Petrolul Ploiesti – Concordia Chiajna, astazi, ora 16,30

Petrolul incearca sa revina ”pe linia de plutire”, dupa doua esecuri consecutive, in campionat, cu o victorie si o calificare, in Cupa Romaniei, care sa schimbe tonusul echipei, inainte de revenirea pe „Ilie Oana” si dificilele partide care vor urma, cu Dinamo si CFR Cluj - meciuri care pot cobori echipa in clasament, in zona locurilor „fierbinti, daca nu se aduna puncte.
Paradoxal, chiar echipa in fata careia Petrolul a obtinut ultimul succes, scor 2-0, la Chiajna, Concordia, este adversara din Cupa Romaniei, de atunci, pentru gazari urmand doua esecuri consecutive, cu 1-0, iar pentru ilfoveni, doua remize, ambele in deplasare! Deci, se pare ca ambele meciuri, campionatul, respectiv Cupa, nu vor semana unul cu altul!
Valeriu Rachita este decis sa faca unele modificari in echipa, obligat de prestatia unora dintre jucatori, dar si pentru a odihni „batranii” echipei, nefiind exclus sa vedem in teren debutantii Busu si Melinte, sau „eterna speranta” Mitea, in locul unor jucatori ca Stoica, Dumitru sau Petrovic, fara ca obiectivul propus sa se schimbe, anume calificarea!
Situatia la echipa nu este deloc una linistita, luni Rachita anuntand ca reziliaza contractul lui Victoras Catarama! Un semn important, Catarama lucrand cu Vivi din perioada „CSM”, jucatorul fiind practic unul extrem de apropiat de tehnician, dupa ce, acum trei ani, a iesit in strada, la mitingul de sustinere a lui Rachita!
Vor fi circa 1500 de fani de la Ploiesti care vor face deplasarea la Strejnic, unde se joaca acest meci. Echipa revine pe terenul unde a promovat, din esalonul secund, la cativa kilometri de Ploiesti, astfel ca echipa va avea sustinerea necesara, ca de fiecare data..

Lotul convocat pentru acest joc:
Zimmerman, Zendeli – portari, Melinte, Sipovici, Barbu, Busu, Milea, Enescu, Oprita, Negru, Stoimirovic, Roman, Fl. Dumitru, Mitea, Borza, Komazek, Stoica, Buhusi – jucatori de camp.

Marian DIMA