Handbalistele de la CSM Ploieşti au încheiat cel de-al doilea stagiu de antrenament centralizat, desfăşurat la Predeal, antrenorul Gigi Ionescu opinând că toate jucătoarele „au luat examenul”, referirea fiind evidentă la dificultatea perioadei de pregătire fizică.
„Am văzut la fete o determinare bună, au fost foarte motivate şi au avut o atitudine de nota 10. A fost o perioadă dificilă, s-a acumulat o stare de oboseală, dar ceea ce am făcut la Mamaia şi la Predeal ne va ajuta foarte mult în Liga I. Am pus baza, cum se spune, acum urmează să trecem la perioada de pregătire tehnico-tactică şi mă bucur că nu am avut parte de accidentări” – au fost concluziile lui Gigi Ionescu la încheierea stagiului montan.
Tot de la antrenorul echipei ploieştene am aflat că fetele au avut condiţii excelente de cazare şi de masă la „Hotelul Armatei” din Predeal, dar şi că jucătoarele nou-venite la echipă, în această vară, s-au integrat perfect în colectiv.
Primul meci de verificare perfectat de CSM Ploieşti va avea loc în data de 5 august, atunci când handbalistele ploieştene vor evolua în compania formaţiei Rapid CFR Bucureşti.

Edi MOLDOVAN