Oficialii echipei de fotbal Conpet Ploiesti au incheiat negocierile pentru stabilirea noului antrenor principal. Acesta este Mugur Bolohan, fost international al Romaniei, fotbalist care a evoluat in cariera lui la nu mai putin de noua echipe: National, Rapid, Dinamo, Poiana Campina, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova, Nea Salamina (Cipru), Cetatea Suceava si, in sezonul recent incheiat, la Viitorul Domnesti, acolo unde a fost, concomitent, antrenor si jucator.
Astfel, dupa ce s-au despartit de Silviu Dumitrescu si dupa interimatele asigurate de Gheorghe Barbuceanu si Virgil Pascu, „transportatorii” vor miza, din viitoarea editie de campionat, pe serviciile unui antrenor tanar, Bolohan avand 35 de ani.
Intelegerea dintre cele doua parti este valabila pe un an, cu posibilitatea de prelungire, in functie de rezultatele pe care echipa le va obtine cu Bolohan la timona.
Reunirea lotului echipei Conpet este programata in data de 4 iulie, programul ulterior de pregatire urmand sa fie stabilit, firesc, de catre noul tehnician.O certitudine o reprezinta faptul ca, si in acest an, cantonamentele Conpetului se vor desfasura tot la baza proprie, de la Strejnic, asa cum s-a intamplat de fiecare data in ultimii ani.
Edi MOLDOVAN