Cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea sectiei de karate in cadrul clubului Dinamo Bucuresti, gruparea din Capitala a organizat o competitie la care au participat 200 de sportivi de la echipe din tara, dar si din Bulgaria. Printre participanti s-au numarat si clubul Komura Valenii de Munte, condus de antrenorul Nicolae Patrascu, sportivii formatiei prahovene descurcandu-se foarte bine si mentinandu-se, astfel, pe o linie valorica ascendenta.
Clubul Komura Valenii de Munte a obtinut cinci medalii: una de aur, doua de argint si doua de bronz. Singura victorie trecuta in contul prahovenilor a fost realizata de catre Andreea Fitu, invingatoare la proba de kumite rezervata pentru minicadete.
In marea finala s-au mai calificat si Alexandra Popa si Eduard Voinea, amandoi la copii 3, in proba de kumite, acestia clasandu-se, insa, pe locul al doilea si adjudecandu-si medaliile de argint.
Pe ultima treapta a podiumului de premiere s-au situat Rita Constantin, la proba de kumite senioare, si Calin Gogan, la proba de kumite cadeti.
Petre APOSTOL