Pe 1 aprilie, la Irish Pub din Ploiesti, incepand cu ora 20:00, are loc un concert caritabil, pentru Andrei Teodoroiu, un tanar de 25 de ani, din Ploiesti, care sufera de cancer.
Andi, cum ii spun prietenii, este absolvent al Politehnicii, a jucat baschet 12 ani, canta, danseaza, merge cu bicicleta, rade, glumeste, reuseste ca prin fiecare gest sa alunge supararea din sufletul prietenilor. Problemele lui au inceput cu mici dureri in partea dreapta, langa coasta, de care se vaita mai in gluma, mai in serios. A mers la spital, unde doctorii i-au spus ca sufera de o hernie abdominala si ca e nevoie doar de o minora interventie chirurgicala si va scapa rapid. Asa ca, nu la mult timp, a avut loc operatia la Spitalul Judetean din Ploiesti. Din pacate, graba sau siguranta doctorilor i-au determinat sa nu mai faca ecografie inainte de operatie. Dupa alte analize, atat la Ploiesti, cat si la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1 din Timisoara, Andi a aflat, chiar inainte sa implineasca 25 de ani, ca are ciroza hepatica virusala HBV compensata, hepatocarcinom de lob hepatic stang si tromboza de vena porta stanga. Mai pe scurt, cancer.
Acum, Andi are nevoie de un transplant de ficat. Nu se poate face aceasta interventie in Romania, deoarece ar insemna o lista de asteptare care, in conditiile afectiunii lui, nu ii ofera nicio sansa. Asadar, sansa lui Andi este in Germania, unde doctorii sunt convinsi ca il pot opera si il vor ajuta in recuperare. Pentru asta, insa, e nevoie 100.000 de euro.
Sunt foarte multi bani pentru Andi, dar nu o suma imposibila pentru noi toti, cei care il putem ajuta sa traiasca. Orice ajutor reprezinta o sansa in plus ca Andrei Teodoroiu sa se vindece.
CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000
CONT EURO: RO89BRDE300SV81627453000