Intrecerea de badminton organizata de Clubul Sportiv Berceni, intitulata Cupa „Tino Ferrario”, a ajuns la cea de-a treia editie. Competitia poarta numele profesorului Tino Ferrario, cel care a adus badmintonul in Prahova, la sfarsitul anilor ’80, si care a format numeroase generatii de sportivi.
Cupa „Tino Ferrario” se va desfasura astazi si maine, la Liceul Nr 7 Teleajen, ambele zile de concurs urmand sa inceapa de la ora 9, fiind programate probe la trei categorii: copii 11 ani, open si „prieteni”. Finalele competitiei se vor disputa duminica, de la ora 14,30-15,00.
Alaturi de sportivii de la CS Berceni, printre care se afla doi vicecampioni nationali: Alexandru Muscalu si Andreea Muscalu, vor mai participa reprezentanti de la cluburile CSS 6 Bucuresti, CSS Onesti, CS Siderurgistul Galati, CS Campina, Palatul National al Copiilor Bucuresti, CSS Bacau.
Clubul Sportiv Berceni a fost infiintat la initiativa presedintelui actual Adrian Basarabeanu, fiind sprijinit de Asociatia Non-Profit Second Chance, condusa de Cosmina Pandele.
Petre APOSTOL