115 de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile „Matei Basarab” Ploiesti vor actiona zilnic pentru asigurarea ordinii publice, in cooperare cu celelalte forte abilitate, pe timpul desfasurarii Festivalului Sinaia Forever ce va avea loc in statiunea Sinaia, in perioada 24-26 septembrie.
Pentru prevenirea oricaror incidente si asigurarea desfasurarii in conditii de normalitate civica a manifestarilor cultural-artistice, programate in cadrul festivalului, jandarmii vor fi prezenti atat in zona scenei amplasate in parcul Dimitrie Ghica dar si pe traseele de afluire si defluire a participantilor.
Totodata jandarmii vor avea in vedere si standurile de comercializare, zonele de expozitie si parcarile auto.

Constituiti in patrule mobile, jandarmii ploiesteni actioneaza pentru protectia participantilor la festival, prevenirea si combaterea oricaror acte si fapte antisociale, dar si pentru interventia in vederea restabilirii ordinii publice restabilirea ordinii publice, daca situatia o va impune.

Jandarmii recomanda tuturor participantilor la manifestari sa respecte precizarile organizatorilor si ale fortelor de ordine, sa acorde o atentie sporita la modul de asigurare a bunurilor de valoare si sa evite conflictele de orice natura.
In cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa direct jandarmilor aflati in dispozitivele de ordine publica sau pot solicita sprijin la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.