– 11.08.2010, ora 09:26 – asanare fantana in comuna Filipestii de Targ
In comuna Filipestii de Targ, sat Marginenii de Jos un echipaj de pompieri din cadrul Garzii de Interventie Baicoi a intervenit pentru asanarea a doua fantani.

– 11.08.2010, ora 15:31 – accident rutier in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Marasesti un echipaj de pompieri a intervenit la un accident rutier in care au fost implicate un autoturism marca Dacia Logan, sofer D. Adrian in varsta de 43 de ani si un autoturism marca Seat, sofer Dorian A. in varsta de 33 de ani. In urma accidentului a rezultat avarierea celor doua autoturisme.
Echipajele au actionat pentru asigurarea zonei.

– 11.08.2010, ora 15:46 – asanare munitie in localitatea Baba Ana
In localitatea Baba Ana echipa pirotehnica a fost solicitata sa intervina pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea si depozitarea unui proiectil exploziv de calibru 82 mm.

– 11.08.2010, ora 17:49 – incendiu vegetatie uscata in comuna Tomsani
In comuna Tomsani, sat Loloiasca, 14 pompieri din cadrul Detasamentului de pompieri Mizil au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata, proprietar Consiliul Local Tomsani. A ars vegetatie uscata pe aproximativ 6 ha.

– 12.08.2010, ora 00:38 – Incendiu furaje in comuna Valea Calugareasca
In comuna Valea Calugareasca, sat Darvari doua echipaje de pompieri au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o capita de fan, proprietar S. Maria.
Au ars aproximativ 2 tone fan, valoarea pagubelor fiind de 8000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza folosirii intentionate a unei surse de aprindere cu flacara pentru a genera incendiul.
Nu s-au inregistrat victime.

– 12.08.2010, ora 01:47 – salvare persoana in localitatea Tinosu
In Tinosu, sat Pisculesti echipajul SMURD a actionat pentru salvarea lui P. Ion in varsta de 75 de ani care a incercat sa se sinucida prin inec. Echipajele l-au scos din apa si i-au acordat primul ajutor medical.

Echipajele SMURD au intervenit in 21 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.