Chiar daca primarul comunei Filipestii de Padure, Costel Morarescu, spunea acum doua saptamani ca in localitatea pe care o pastoreste nu va mai combate nicio echipa de Liga a III-a, iata ca ultimele actiuni ale reprezentantilor echipei de fotbal il contrazic in totalitate.
De cateva zile, pe terenul de fotbal din Ditesti si sub comanda antrenorului Daniel Chirita se pregatesc mai multi jucatori cu experienta. Acestia vor urma sa combata in Liga a III-a pentru gruparea din Filipestii de Padure, oficialii acestei echipe intentionand sa cumpere un loc la nivelul acestui esalon, in cel mai scurt timp.
Dintre jucatorii care se pregatesc pe stadionul din comuna Filipestii de Padure ii enumeram pe Ene, Micu sau Ionescu, sportivi care au evoluat, pana nu demult, la defuncta formatia Petrolistul Kaproni Boldesti. Alaturi de acestia, la sedintele de pregatire conduse de Chirita ar putea aparea si Marius Maldarasanu. Dar, la nivel declarativ, in proiectul initial, primarul Costel Morarescu i-a inclus si pe fostii prim divizionari Nae Constantin si Florin Pirvu, fotbalisti care, intre timp, au ajuns la Chimia Brazi.
Asadar, ramane de vazut daca pana la urma se va adeveri proiectul fotbalistic de la Filipestii de Padure, sau criza economica va estompa visurile de marire.
Cristi DAMIAN