Chiar daca in etapa de la finalul saptamanii intalnesc echipa aflata pe ultimul loc in clasamentul Seriei I, petrolistii pregatesc cu maxima atentie meciul de la Rm. Sarat. Astfel, echipa lui Vivi Rachita va intra, de maine, in cantonamentul de la Crangul lui Bot, iar deplasarea spre Rm. Sarat o va face in dimineata jocului de sambata. „Intalnim o echipa deja retrogradata, dar care nu mai are nimic de pierdut si poate furniza surprize. Tocmai de aceea, vom pregati meciul ca si cum am juca cu liderul ierarhiei”, a precizat Vivi Rachita.

Managerul „galben-albastrilor” ii are la antrenamente si pe Gabi Craciun si Ionut Neagu, cei doi fiind recuperati dupa accidentarile ce i-au impiedicat sa evolueza in ultimele confruntari. In schimb, se pare ca ploiestenii l-au pierdut, cel putin pentru acest meci, pe Victoras Catarama, cel care, din cauza unor probleme medicale, n-a putut sa duca la capat antrenamentul de marti. La pregatiri s-a intors si juniorul George Serban, aflat, in ultimele saptamani, la o actiune a lotului national „Under 16”.

Pentru meciul de sambata, galeria „lupilor” se intalneste la ora 7.20, la Gara de Sud, trenul spre Ramnicu Sarat urmand sa plece la ora 7.46. Pentru suporterii de la tribuna I, care pot rezerva locuri la adresa de mail Preda_Octav80@yahoo.com, va fi pus la dispozitie un autobuz, care va pleca de la stadionul „Ilie Oana”, in jurul orelor 8,30-8.40, costul deplasarii urmand de a fi 6 lei. Altfel, se mizeaza pe alte cateva zeci de fani care vor veni la Rimnicu Sarat cu masinile personale, cei care doresc sa umple masinile cu alti doritori fiind rugati sa-si lase datele de contact la aceeasi adresa de mail. La aceasta deplasare, Petrolul mizeaza pe prezenta a cel putin 300 de fani. Liderii galeriei spera sa fie reeditata deplasarea numeroasa din Regie, atunci cand gazarii au fost sustinuti de un numar impresionant de fani.

www.fcpetrolul.ro, foto: Cosmin Manea