Primele zece troleibuze din lotul de 24 au ajuns deja la Ploiesti si se afla in depoul situat in zona Podul Inalt. Alte 14 asemenea vehicule, cu o vechime de 8 ani, urmeaza sa fie aduse in Romania in perioada urmatoare. Cumpararea de catre RATP Ploiesti a starnit un adevarat scandal in Consiliul Local, dupa ce presa a sesizat ca troleele cu pricina au defectiuni grave, doua dintre ele luand foc in trafic in timp ce circulau pe strazile din orasul elvetian Lausanne. Reprezentantii RATP confirma incidentele, insa se apara si spun ca troleibuzele cu bucluc au fost aduse la Ploiesti dupa ce au fost reparate si ca nu exista niciun risc pentru calatori.

RATP Ploiesti plateste pentru fiecare dintre troleibuzele aduse de la Lausanne 150.000 de euro. Scandalul este departe de a se fi incheiat si, avand in vedere ca reprezentantii RATP confirma incidentele neplacute legate de aceste vehicule, ramane de vazut in ce masura ploiestenii vor avea incredere sa circule cu ele.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.