In orasul de langa aeroport, elevii lui Vladimir Arnautovic se vor duela cu Levar Seals si coechipierii sai de la CS Otopeni. Cu toate ca nu mai este in forma care l-a consacrat, pe cand juca la U Mobitelco, americanul ramane liderul echipei la puncte marcate (18.5, in medie pe meci), recuperari (6.5) si pase decisive (2). Formatia lui Milan Nisic ocupa locul al saselea in clasament, cu cinci victorii si doua infrangeri, si este aproape de cea de-a doua calificare consecutiva in Final Four-ul Cupei.
Adversarii Asesoftului au trait periculos in acest sezon. Au obtinut victorii la limita (81-80 cu Oradea, 72-70 cu Gladiator sau 66-63 cu Targu Mures), dar s-au si vazut infranti pe final de U Mobitelco, pe teren propriu (76-78).
In afara de Seals, s-a facut remarcat romanul Andrei Capusan, cu 14.7 puncte pe meci, „Capriorul” evoluand dezinvolt in fiecare meci. Exista concurenta mare pentru postul de conducator de joc, americanul Brian Burrell duelandu-se cu tinerii Igor Mijajlovic, Andrei Mandache, cel care-i poate fi si rezerva lui Seals, si Dragos Andrei (ex-Targoviste). Sub panou ii intalnim pe romanii Cristian Craciun si Eugen Ilie, cei doi fiind eficienti, chiar daca nu exceleaza la capitolul statistici.
Pregatit sa se dueleze cu CS Otopeni este, in primul rand, Adrian Blidaru, actualul fundas al lui CSU Asesoft fiind concediat de acest club in primavara anului trecut, pe 1 aprilie. Campionii nu concep vreun pas gresit langa aeroport, fiind sansa lor sa ramana pe primul loc in clasament si eventual sa se distanteze in conditiile in care Mediasul ar pierde partida de acasa, cu BCA Pitesti.
CS Otopeni vs. Csu Asesoft
Azi, 6 noiembrie, ora 17:15, live pe Tvr 2
Arbitri: Alexandru Olaru, Laurentiu Grigoras, Dorin Fumu
Observator: Radu Draganescu
Ionut GEORGESCU