Capul de afis al etapei a XIX-a, din cel de-al doilea esalon fotbalistic al tarii, va fi, de departe, duelul dintre cele doua formatii originare din Ploiesti: FC Ploiesti si FC Petrolul. Partida se va desfasura in nocturna, duminica, de la ora 19.00, si va fi gazduita de stadionul Astra, din cartierul de Vest al Ploiestiului, gazda intalnirii urmand sa fie gruparea pregatita de cuplul Costel Lazar – Marius Sumudica.
Reamintim ca, in tur, intr-un meci disputat pe stadionul „Ilie Oana”, FC Ploiesti s-a impus cu scorul de 3-2.
Din pacate, din garniturile celor doua formatii va lipsi cate un jucator de baza. Astfel, Sebi Tudor nu se va putea baza pe aportul mijlocasului ofensiv Constantin Budescu, fotbalist care, sambata, a primit al patrulea cartonas galben, in meciul terminat la egalitate, scor 2-2, cu CS Buftea.
De partea cealalta, atacantul Georgian Paun nu va evolua in derbiul orasului Ploiesti, fiind de asemenea suspendat pentru cumulul de cartonase, cel de-al patrulea primindu-l in meciul pierdut, in deplasare, cu Concordia Chiajna, scor 1-2.
Totusi, pentru acest meci, consilierul sportiv Marius Sumudica se va putea baza pe portarul Bogdan Miron si pe fundasul Valentin Sandu, dupa ce in prima runda nu au evoluat, fiind suspendati.
In schimb, vestea buna pentru FC Ploiesti este aceea ca Sumudica va putea conduce echipa de pe banca, el ispasindu-si ultima etapa de suspendare( n.n- suspendare primita in tur, atunci cand antrena pe Progresul Bucuresti) in meciul pe care echipa ploiesteana l-a disputat in runda precedenta cu Concordia Chiajna.
Marian DIMA

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMONDOSPORT
Articolul următorCALENDARUL ZILEI