In aceasta dimineata, divizionara secunda FC Petrolul Ploiesti va pleca intr-un cantonament centralizat de 14 zile, la Govora, un stabiliment in care s-a obisnuit deja.
Eusebiu Tudor si Mihai Oancea s-au hotarat sa deplaseze urmatorii fotbalisti: Panaite, Vasic si Petre, junior – portari; jucatori de camp: Odoroaba, Dumitru, Stoica, Costache, Bozga, Stepanov, M. Tudor, Ghita, Mendizov, Budescu, Lazar, Minciuna, Stana, Cotan, Marinescu, Bara, Mutiu si Costitor.
„Consacratilor” li se mai adauga si cinci juniori proveniti din pepiniera proprie, Alexandru, Baroian, Catana, Dinu si L. Radu.
Dupa efectuarea acestui „sejur”, care include un meci amical cu o echipa divizionara din zona sau aflata in pregatiri, „lupii galbeni”, vor reveni pentru scurt timp la Ploiesti, unde vor juca un nou meci amical in fata propriilor suporteri. Partida este fixata pentru data de 16 iulie, o zi mai tarziu, petrolistii urmand sa plece intr-un nou stagiu de pregatire la Kapron, in Austria, unde vor sta o perioada de zece zile.
La Govora n-ar fi exclus sa mai apara atat jucatori noi-dornici sa imbrace tricourile „galben-albastre, cat si dintre cei… vechi ! Cand spunem acest lucru, ne referim la faptul ca, in continuare, sunt doriti in lotul „gazarilor” Rus, ex-Liberty Oradea si Tarlea, ex-Poli Iasi. Cum ambii jucatori aveau o clauza privind prelungirea contractului pentru o perioada de inca un an, n-ar fi exclus ca diriguitorii clubului prahovean sa se cramponeze de acest fapt. In aceeasi situatie se afla si atacantul Sagna, caruia ii expira contractul in aceste zile, dar si la el este prevazuta aceeasi posibila prelungire de contract.
Cert este faptul ca, in prezent, Sagna se pregateste de zor cu prim-divizionara Gloria Buzau, probabil cu acordul tacit al unui oficial al gruparii petroliste.
Va ramane Petrolul fara… „satelit” ?
O situatie delicata o are „satelitul” Petrolului, echipa care evolua sub titulatura de FC Petrolul II la Boldesti.
Din acest an, odata cu promovarea formatiei Kaproni, in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii, team care va evolua la… Boldesti (n.n. – !!!) datele problemei s-au schimbat in sensul ca gruparea petrolista nu mai poate evolua tot acolo ! Iata de ce se vehiculeaza tot mai des ideea ca diriguitorii clubului petrolist agreaza ca aceasta echipa sa fie „daruita” unei alte localitati, in sensul cedarii locului din liga. Cum nu se stie, inca, daca va fi tot o formatie „petrolista” se naste, fireasca intrebare: Va ramane Petrolul fara „satelit” ?
Nelu STEFANESCU

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEUROPAREREA MEA
Articolul următorEUROPAREREA MEA