Dragi cititori,
acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste,
va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.
Eliberarea certificatului de cazier judiciar
„Atunci cand aveam nevoie de un certificat de cazier judiciar trebuia sa batem drumul pana la IJP Prahova, ceea ce necesita nu doar timp, ci si bani in plus. Din cate am auzit, un astfel de ghiseu a fost infiintat si in cadrul Politiei Mizil. Ne putem adresa si noi, cei din mediul rural, acestui ghiseu si daca da, care este programul de lucru cu publicul?”.
Marian Costache, Ciorani
* * *
Intr-adevar, domnule Costache, in incinta sediului Politiei Mizil a fost infiintat, acum cateva luni, un ghiseu de eliberare a certificatelor de cazier judiciar. De acest serviciu beneficiaza nu doar mizilenii, ci si cetatenii comunelor invecinate (Ciorani, Salciile, Fulga, Boldesti-Gradistea, Baba Ana, Gura Vadului, Calugareni, Jugureni, Tomsani, Ceptura, Colceag, Vadu Sapat, Fantanele). Ghiseul functioneaza dupa urmatorul program: luni si miercuri, intre orele 8.00 – 11.00, marti si joi, intre orele 13.00 – 16.00.