La trialul tinerilor, s-au prezentat si seniori care vor sa faca parte din echipa Petrolul 52 !

Ieri dimineata, stadionul Prahova a gazduit primul trial pentru juniori, organizat de catre statf-ul director al gruparii fotbalistice CSM Petrolul 52 Ploiesti. Timp de patru ore, sub directa supraveghere a sefului Centrului de Copii si Juniori, Costica Moldoveanu si a „secunzilor” sai, peste 150 de tinere sperante au incercat sa convinga ca sunt apte pentru a face fata cerintelor impuse de catre conducerea gruparii. Si, cum la trial au venit chiar si fotbalisti care au depasit varsta de 18 ani, directorul tehnic al gruparii, Valeriu Rachita, a retinut 11 aspiranti ai statutului de fotbalisti care vor evolua, din toamna, in Liga a III-a.
Interesant este faptul ca, in afara de fotbalistii care fac, deja, parte din grupele de juniori ale fostei echipe Astra, s-au prezentat si omologi de-ai acestora, de la… FC Petrolul Ploiesti. Dupa cum avea sa ne precizeze Costica Moldoveanu, „eu i-as fi primit cu draga inima, dar numai in conditiile in care ar fi avut „dezlegare” de la celalalt club. Si, cum o astfel de conditie o indeplinea numai unul singur, acesta a fost acceptat”. Moldoveanu a tinut sa mai precizeze ca portile stadionului „Prahova” sunt deschise, in fiecare dimineata, celor care aspira la statutul de fotbalisti, fara nicio ingradire.
Dupa ce a vazut la lucru juniorii, Valeriu Rachita a plecat pe Valea Prahovei, in cautarea unei statiuni pentru cantonamentul preconizat a se desfasura in perioada 5-14 iulie.
(F.T.)