Un regizor roman omorat de un englez
Regizorul Cristian Nemescu si sunetistul Andrei Toncu au murit in urma unui accident, produs joi noapte in capitala. Un autoturism de teren condus de un cetatean britanic a lovit taxiul in care se aflau cei doi. Soferul si cei doi pasageri ai taxiului si-au pierdut viata. Regizorul Cristian Nemescu avea 27 de ani, iar inginerul de sunet Andrei Toncu, 28 de ani. Martorii povestesc ca autoturismul de teren, condus de cetateanul britanic, circula cu viteza foarte mare si nu a acordat prioritate la semafor. Autoturismul de teren este inmatriculat in Dubai.
Cristian Nemescu este autorul filmelor de scurtmetraj „Poveste la Scara C” si „Marilena de la P7”, cu care a participat la mai multe festivaluri internationale. De putin timp, el a terminat filmarile la primul lui lungmetraj, „California Dreaming”, in care Armand Assante are rolul principal. Sunetistul Andrei Toncu a colaborat cu Nemescu pentru majoritatea filmelor.
A inceput Mamaia 2006 !
De aseara pana duminica romanii din tara, dar si de peste hotare care urmaresc TVR International, au ocazia sa cunoasca artisti care vor face viitorul muzicii usoare romanesti, dar si sa-si intalneasca vechile iubiri… pe portativ. La televiziunea nationala se transmite Festivalul Mamaia 2006.
Cei care vor ii pot revedea in aceasta seara pe Doina Spataru, Mihai Constantinescu, Corina Chiriac, Gabriel Cotabita, Adrian Daminescu, Marina Voica, Ileana Sipoteanu, Oana Sarbu, Madalina Manole, Adrian Romcescu, Adrian Enache, Carmen Trandafir, Ovidiu Komornic.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentINCHIDEREA EDITIE
Articolul următorGHID NATURIST