Conservatorii au decis, ieri, in cadrul Consiliului National al partidului, cu 332 de voturi pentru si 23 de voturi impotriva, sa ramana la guvernare timp de sase luni. Cu acest numar de voturi a fost adoptata o rezolutie prin care se solicita partenerilor de coalitie solutionarea unei serii de doleante ale conservatorilor, intre care respectarea initiativelor legislative si introducerea votului uninominal in noua lege electorala.

In locul lui “Felix”, PC il propune vicepremier pe Bogdan Pascu

Consiliul National al conservatorilor a hotarat, ieri, sa-l propuna pe deputatul Bogdan Pascu pentru functia de vicepremier. Bogdan Pascu este deputat de Ialomita, ales pe listele Uniunii Nationale PSD plus PUR la alegerile din 2004.
Din februarie 2005, Pascu este liderul grupului conservator din Camera Deputatilor, membru in Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare si vicepresedinte al partidului. Bogdan Pascu s-a nascut la data de 3 iulie 1967, in Bucuresti, este necasatorit si absolvent al Facultatii de Tehnologia Constructiilor de Masini. Locul de vicepremier pentru care este propus a ramas vacant in urma demisiei lui Gheorghe Copos. Initial, a fost propus vicepremier presedintele PC, Dan Voiculescu, dar acesta s-a retras dupa ce CNSAS a anuntat ca a facut politie secreta.