V.S.

Polițiștii prahoveni au primit, la aniversarea a 201 ani de la atestarea documentară a Poliției Române, vizita a sute de copii, chiar la ei acasă! ”Peste 500 de copii, elevi prahoveni, au trecut pragul instituției noastre pentru a serba cu noi această zi importantă.

Acestora le-au fost prezentate autospecialele, tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Poliției Rutiere, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Biroului Pentru Protecția Animalelor. Activitatea a fost animată de prezența mai multor animăluțe care au fost în centrul atenției. Micii invitați și-au pus ,,amprenta” pe amintirea zilei, ajutați fiind de polițiștii criminaliști.

Fotografiile din această zi au surprins o mare parte din eveniment, însă oricât de multe ar fi, nu pot exprima bucuria de pe chipul copiilor”, au transmis polițiștii prahoveni, după eveniment.Și nu numai copiii au mers în vizită, pentru că polițiștii au fost prezenți în unități de învățământ din orașele Bușteni, Băicoi, Mizil și din comuna Valea Călugărească. Peste 400 de elevi au fost vizitați de către polițiștii de investigații criminale, rutieră, proximitate și criminalistică, fiindu-le expusă tehnica din dotare și autospecialele de poliție, iar la finalul activităților, copiii au primit bomboane și insigne de Parteneri ai Poliției Prahovene. (foto: IPJ Prahova)