CS Blejoi a izbutit o victorie ȋn primul amical al iernii, 4-2 cu Petrolul 95, ȋntr-un meci disputat ȋn nocturnă, pe sinteticul de la Parcul Municipal Vest. Cu un prim ,,11“ format din jucători născuƫi după anul 2000, echipa de eșalon superior a reuşit o primă repriză foarte bună, scorul arătând realitatea din teren, 3-0.
În partea a doua, au alternat momentele bune cu unele nereuşite, dar se poate spune că a fost un meci ȋn care elevii lui Răzvan Vlad au regăsit plăcerea jocului. Totodată, a fost şi ocazia să fie testaƫi doi tineri aflaƫi ȋn probe: Moise (născut 2005, chiar de la adversara din amical – Petrolul 95) şi Toporan (fiul fostului petrolist, George Toporan, născut 2006, de la Petrosport).

A plecat și Șerban
Mijlocașul Ionuț Șerban a schimbat echipa după nici un an petrecut la CS Blejoi. Jucătorul de 27 de ani care evolua la prima clasată în Seria 5 a Ligii 3 a decis să semneze cu Cetatea Turnu Măgurele, situată pe locul 4 în Seria 6 a Ligii 3, plecarea sa adăugându-se celor ale lui Șandru și Lambru – plecați la CS Tunari, plus Catană (Breaza).

Romario Moise la Petrolul 95!
Pe lista jucătorilor care au jucat pentru echipa din Liga A Prahova se află și fostul prim-divizionar Romario Moise, jucător care a evoluat ultima dată la Rapid și care acum se pregătește la echipa Petrolul 95, în căutarea unui angajament!

CS Blejoi – ASCS Petrolul 95 Ploieşti 4-2 (3-0)
Marcatori: Dr. Mănescu (3, 36), Dima (40), Ghinea (88)/Giuroiu (70-autogol), Alex Chiriƫă (75)
CS Blejoi – repriza 1: Bălănică – Drăgoi, A. Şerban, Ad. Nicolae, Moise – S. Oprea, Dima, Enache (cpt) – Dr. Mănescu, D. Ilie, Niƫescu.
CS Blejoi – repriza 2: Marinache – Ghinea, Giuroiu, Toporan, Popa – Brăilă, Pahonƫu, C. Munteanu (cpt) – N. Badea, Bălaşa, Prodan.
Ȋn următoarele două jocuri, Blejoiul va ȋntâlni două formaƫii din Liga 2, Metaloglobus (28 ianuarie) şi Unirea Slobozia (1 februarie).