După ce s-au confruntat, deja, de trei ori pe parcursul acestui sezon în jocuri oficiale, Petrolul și Sepsi OSK s-au întâlnit și într-un meci de pregătire, desfășurat la Sf. Gheorghe. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 (2-1), pentru gazde punctând Varga (20) și Achahbar (37), în vreme ce golurile petroliștilor au fost marcate de către Cebotaru (22) și Dumitriu (88).
Formația antrenată de Nae Constantin a început meciul cu un „11” format din Leitner – Pashov, Olaru, Huja – Seniko, Cebotari, Jair, Velisar – Cioiu, Budescu, Grozav. Din startul părții secunde, pentru Petrolul au jucat Moroz – Pashov, Meijers, Mathaus – Borta, Seto, Dumitriu, Velisar – Tucaliuc, Măzărache, Grozav, pentru ca din minutul 76 să intre și trei juniori, Juan Pătrașcu, Mihnea Rădulescu și Ionuț Zaharia, aceștia înlocuindu-i pe Pashov, Velisar, Grozav. Iar evoluția lor a fost încurajatoare, jucătorii care evoluează în ”Liga de tineret” oferind speranțe că vor avea un cuvânt la titularizare, campionatul viitor, când se trece la fotbaliști născuți în anul 2002 (sau mai tineri) pentru a acoperi cerința regulamentară privind jucătorul ”under”.
De partea cealaltă, Sepsi a mizat pe Began – Ciobotariu, Tamás, Dimitrov, Ispas, Júnior, Păun, Bărbuț, Achahbar, Varga, Tudorie. După pauză au mai intrat Niczuly – Rodriguez, Ștefănescu, Matei, Šafranko, Golofca, Gheorghe, Ninaj și Dragomir.
După cum se poate observa, din primul unspreze al Petrolului a lipsit jucătorul ”Under 21”, în prima repriză antrenorul petrolist preferând să nu folosească niciun jucător eligibil din această categorie! Asta și pentru că primele două opțiuni pe această categorie ”Under” -Vali Țicu și Mario Bratu – au avut liber câteva zile, după ce au participat la acțiuni ale Naționalelor de ”Tineret”, respectiv Under 20, amândoi bifând minute în meciurile jucate de aceste reprezentative.

Fără ”vârf”!
Petrolul nu a folosit în acest joc de pregătire niciunul dintre atacanții ”de meserie”, considerați cu prima șansă la titularizare, la începutul sezonului. Oricum, Christian Irobiso, care mai are o etapă de suspendare, după ultimul cartonaș roșu primit nu s-a antrenat câteva zile, fiind învoit, neriscându-se o ”forțare” a sa, în timp ce Mirko Ivanovski a ”primit hârtie”, déjà, că se poate antrena cu altă echipă, nedorindu-se continuarea colaborării cu cel care nu a reușit niciun gol în campionat, actualul sezon, în tricoul galben-albastru!
Sâmbătă, „lupii” vor susține un nou joc de pregătire, cu FC Voluntari, partida urmând să se dispute pe terenul bazei FRF de la Buftea.