O serie de jucători prahoveni sunt în atenție după unul dintre meciurile de baraj organizate de către Federația Română de Fotbal! Paradoxal, nu în meciurile campioanei din Prahova – CS Păulești au fost probleme cu ”prahovenii”, ci în jocurile disputate de campioana din Buzău – Voința Limpeziș!
Asta după ce adversara buzoienilor (calificați după 5-2 pe teren propriu și 1-1 în Vracea)- clubul Victoria Gugești- a formulat o contestație privind dreptul de joc al acestor fotbaliști!
Conform site-urilor vrancea24.ro și actualitateavranceana.ro, echipa din Gugești iese la atac după ce a pierdut barajul de promovare în Liga a treia și aduce lămuriri după ce meciul retur a început cu o întârziere de 30 de minute. Astfel, delegatul formației din Gugești a contestat dreptul de joc pentru 5 jucători de la Victoria Limpeziș, la începutul partidei de sâmbătă, toți acuzați că sunt ”în paralel” și jucători activi la echipe prahovene! Conducerea clubului din Gugești a pus la dispoziția presei un film în care cei mai buni jucători ai formației din Limpeziș, Lemnaru și Costache, sunt premiați pe data de 11 iunie 2022 pentru câștigarea ligii a șasea din Prahova, la ACS Șoimii Ciorani, iar numele celor doi se aud pe înregistrarea pusă la dispoziție de clubul din Gugești!

ACS Voința Limpeziș, campioana județului Buzău, a câștigat meciul tur cu Victoria Gugești cu 5 – 2. În retur, jucătorii din Gugești au câștigat cu 1 – 0.
Clubul Victoria Gugești se consideră nedreptățit și nu renunță după ce a pierdut barajul de promovare în liga a treia. Potrivit clubului din Gugești, cei 5 jucători contestați sunt: Costache Stelu, Lemnaru Alex, Ionuț Vișan (care apare ca legitimate și la Progresul Boldești Grădiștea), Cristea Alexandru și Cosmin Tudor.
”Clubul Victoria Gugești așteaptă ca Federația Română de Fotbal să soluționeze contestația depusă în cel mai scurt timp” – spun cei de la Gugești, în timp ce Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a emis și ea un comunicat, câteva dintre idei fiind fabuloase:
”Referitor la situația creată la barajul de promovare în Liga a treia ,în urma contestației depuse de clubul Victoria Gugești asupra dreptului de joc al unui număr de cinci jucători adverși, facem următoarea precizare:
Până la soluționarea contestației de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF, ne abținem de la orice declarații către presă,totul ar fi tardiv (n.n. !!!) .Vom asigura echipei noastre tot sprijinul necesar pentru soluționarea corecta a contestației ,vom asista clubul vrâncean atât din punct de vedere juridic cât și logistic pentru ca acesta să fie reprezentat cu profesionalism la ședința Comisiei de Disciplină. Personal, am convingerea că FRF va judeca acest caz cu celeritate și după propriul regulamentul de organizare a fotbalulului din România (n.n. altă exprimare… cu limba de lemn), regulament pe care cu toții trebuie să-l respectăm (…).În toată aceasta poveste un singur lucru este clar, jucătorii în culpă nu au respectat competiția ,au jucat pentu două sau chiar trei cluburi în același timp! Comisia de Disciplină a FRF urmează să se pronunțe (în urma probelor pe care o să le depunem noi) dacă au jucat regulamentar pentru Voința Limpeziș, sau nu” – spune președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru.
Prima ședință a Comisie de Disciplină a FRF va fi mâine.