F.T.

În intervalul orar 18.00- 23.00, Muzeul Cinegetic Posada este deschis publicului vizitator sâmbătă, 14 mai 2022, în cadrul evenimentului de anvergură europeană «Noaptea Muzeelor».
Potrivit unui comunicat de presă al Romsilva, „Muzeul Cinegetic Posada, în calitate de gazdă, are ca invitați speciali 3 artiști sculptori și 3 artiști ceramiști. Accesul este liber și se pot vizita: expoziția cinegetică permanentă, expoziția temporară “100 de ani de silvicultură în România”, expoziția cu tematică «Arme orientale, occidentale, balcanice» și expoziția «Ecosistem de balt㻓.
În acelaşi context, sunt amintite de către reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi regulile de comportament pentru a preveni orice eveniment nedorit: « Nu vă înghesuiți în muzeu, așteptați cu calm să intrați în spațiile expoziționale; Respectați întocmai circuitul de vizitare stabilit pentru eveniment și îndrumările personalului care asigură supravegherea; Supravegheați permanent copiii; Respectaţi interdicția fumatului și utilizării focului deschis.»