Agenţi din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați, marţi, prin apel la Numărul Unic „112”, că pe DN 1, pe sensul de mers Sinaia către Ploiești, la km 112 s-a fi produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto a părăsit locul accidentului.
Potrivit reprezentanţílor poliţiei prahovene, „în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea conducătorului autoturismului implicat în accident, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Brăila. Cu ocazia verificării în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal”.
Tot cu dosare penale s-au ales, în aceeaşi zi, mai mulţi şoferi care au fost prinşi la volan fie sub influenţa alcoolului (0,89 mg/l alcool pur în în aerul expirat, în cazul unui conducător auto tras pe dreapta la Valea Călugărească), fie conducând fără a deţine permis pentru nicio categorie de autovehicule sau avându-l suspendat (în Ploieşti, Urlaţi etc).